När det jobbas hemifrån är i alla fall jag dålig på att göra en riktig lunch, ofta är jag så inne i jobbet att jag inte ger mig tid. När kylskåp och frys ekar tomma på färdiga matlådor är det bra att komma på något som går snabbt och dessutom är gott utan att vara för tungt.
Tortillapizza med mozzarella uppfyller de kriterierna mer än väl.
Tortillapizza med mozzarella
2 små tortillabröd
1 – 2 msk tomatsås
1/2 mozzarellaost
2 – 4 körsbärstomater
1/2 kruka basilika
salt, svartpeppar, chiliflakes
Bred ut tomatsåsen på tortillabröden, riv mozzarellan och fördela den på bröden.
Dela körsbärstomaterna, hacka basilikan och toppa bröden med den.
Krydda med flingsalt, svartpeppar och chiliflakes.
Grädda i varmluftsugn 225°. Håll koll, det går fort till dess att pizzan är klar.