Här kommer jag att blogga om mat, mest vanlig vardagsmat men även mat som kräver lite mer omtanke….Jag gillar verkligen matlagning och har lite svårt att följa recept till punkt och pricka. Jag lägger till och drar ifrån…allt beroende av vad som finns i kylskåpet för tillfället. Men det är i kokböcker, andra matbloggar, recept i tidningar och på nätet jag hämtar min inspiration. Ibland kommer den av sig själv, inspirationen,  och ibland får jag dra fram den.

Just nu bloggar jag på Amelia, även där under namnet Katarinas spis, men jag ska flytta mitt innehåll därifrån till den här bloggen.Till dess att det är klart kommer det inte att bli så många inlägg här. Men snart så…..

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar