Frukostsmoothie

Du visar för närvarande Frukostsmoothie
Hallon- och banansmoothie

Att börja dagen med en smoothie gör gott för magen, i alla fall min. Det som är så bra med smoothies är att man kan ta vad man har hemma och mixa ihop det.

Till två personer tog jag följande:

1 banan

2 dl hallon

2 dl mjölk

2 dl yoghurt ( vanilj)

Mixa slät och njut!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Kacklar.nu

    Ser super najs ut men för mkt socker för min del.

  2. katarinaspis

    Ja, vaniljyoghurten innehåller ju en del tillsatt socker. Sen är det förstås en hel del naturligt fruktsocker i också. God och mättande var den i alla fall:)

Lämna ett svar