Pepparkakssticks och hjärtan.

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Tant Harriets pepparkaksdeg (undrar verkligen vem den där tanten var) blev i dagarna förvandlade till små goda hjärtan och pepparkakssticks. Pinnarna tänker jag ha när det är dags för glöggbuffé, kanske med en god citrusmascarpone och ädelostcreme till.

Receptet till pepparkakorna hittar du här på bloggen: Tant Harriets pepparkakor

image
Hjärtan och sticks!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar