Smördegstarte med potatis

Du visar för närvarande Smördegstarte med potatis

Men rulle färdig smördeg i kylen, kokt potatis, riven ost, mjukost och crème fraiche samt lite parmesan är kvällsmaten i hamn. Eller lunchen, eller förrätten, eller nattamaten. Det är bara att välja.

Rulla ut smördegen. Bred ett lager crème fraiche över. Därefter ringlas mjukost med smak av pesto och parmesan ut och fördelas i crème fraichen.

Riv mozzarella och strö ut ett tunt lager. Hacka färsk timjan och rosmarin fint och fördela över mozzarellan. Skiva potatis och fördela över plattan, salta försiktigt. Sist av allt finrivs parmesan över och hackade cashewnötter strös på.

In i ugnen 225° till dess att smördegstarten är klar. Sedan är det bara att njuta!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar