Det var dags att göra tårtan till sonens sextonårsfirande. Med den egna tårtbotten jag bakade igår som bas fyllde jag botten och lade ett marsipanlock på. Ingen choklad i tårtan denna gång med den blev fantastiskt god ändå.

Jag delade botten i tre delar. Sedan fyllde jag tårtan.
Första lagret:
ca 1/2 burk karamelliserad mjölk (kondenserad som redan är kokt )
ett tunt lager vispad grädde
Andra lagret:
200-300 g hallon (den vätska som bildades när de tinat hällde jag över botten för att göra den saftigare)
1 skivad banan
ett tunt lager vispad grädde
Sedan lade jag på den sista delen av tårtbotten och gjorde en rejäl kupol av vispad grädde innan jag lade på ett grönt marsipanlock och ringlade lite choklad över (där kom ju chokladen) satte dit en marsipanros och pudrade florsocker på hela härligheten.
Ser ut som en prinsesstårta men smakar så mycket mer.