Äntligen!

 • Inläggskategori:Kyckling
 • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer

Äntligen är jag tillbaka i matbloggandet. I cirka en och en halv månad har jag haft ett uppehåll. Vi har flyttat, tömt ett hus och flyttat till ett annat…..tiden har inte räckt till för att laga mat. Faktiskt vet jag inte vad vi har ätit under den här perioden för jag kan inte komma ihåg att jag har stått vid spisen särskilt många gånger och lagat mat…men ätit lär vi ju ha gjort …..

Ikväll blev det i alla fall en kycklingfavorit till middag, med ingefära, chili, vitlök, lime och honung. Till det potatisgratäng och sallad. Gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 21-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Profilbild
  sahra

  Jag tyckte väl att det var länge sedan. Hoppas allt är bra. Det ser gott ut. Själv tillfredsställde jag ett craving jag fick helt plötsligt. Stekt fläsk med löksås och potatis. Har inte ätit sedan jag bodde hemma. Alltså typ 20 år sedan. Men vad gör man inte. Skriker kroppen löksås och fläsk så. Trevlig helg /Sahra

 2. Profilbild
  katarinaspis

  Ja man kan bli sugen på de mest udda saker. Måste erkänna att jag nog är en analfabet vad gäller löksås….när jag bodde hemma tyckte jag inte om det och nu vet jag inte när jag smakade det senast. Måste nog testa det igen! Trevlig helg till dig med Sahra och till alla andra också!

Lämna ett svar